Snorkfröken och jag: En ny dag

lördag 6 april 2013

En ny dag

En ny dag betyder kanske verkligen att den är ny, dvs farligheter som förkunnades ofarliga igår behöver nödvändigtvis inte vara ofarliga idag. Dessutom råkade vi på sådana hemskheter som fladdrande stora platsskynken, (!) okänd fara mitt på tom väg, samt bil!! Bilar är ju inte alls farliga när man går själv eller när matte gå bredvid, men när hon sitter på ryggen, då kan man inte alls låta dessa monster passera obemärkt. När bilmotorn stängs av, då kan man möjligen själv gå förbi... Suck. Detta måste ju snart ändras på, för så kan vi ju inte ha det. Då kommer vi inte att ha många ridmöjligheter, för även om småvägarna häromkring inte precis är livligt trafikerade, så kommer det ju ändå en och annan bil ibland.

Vi var även inne i skogen och trampade lite och det gick väl bra, även om det var nära att frk Fux ramlade omkull ett par gånger när hon snubblade på hålor och knölar, eftersom balansen inte är samma med en matte på ryggen som när hon går själv.

Efteråt, hemma i hagen, kom den lugna och orädda Polly fram igen och ville gärna gosa en stund och återgick sedan frimodigt till höet i solskenet.




Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar