Snorkfröken och jag: Vinterland

onsdag 13 mars 2013

Vinterland

Det snöar och snöar och all is begravs under snön. Det vill säga, den ligger kvar där och är precis lika hal som förut, men skillnaden är att nu ser man den inte under snön, så det är ännu värre att gå! Vägen till stallet är dessutom inte plogad. Hoppas verkligen att de kan hinna med att ta den med nån gång snart, även om de andra vägarna har förtur. Den här vägstumpen ligger liksom utanför vägföreningens område. Det var på grund av att den inte plogades sist, som det blev så himla tjockt islager när det regnade på det sedan och därefter frös den 18 - 19 februari.

Det fanns inte så mycket man kunde ta sig till idag heller, mer än att mocka lite och ge mat. Så jag passade på att filma allt snöelände varvat med lite gulliga hästar! Dvs det Indra så effektivt håller på med är att hindra Polly från att gå in i boxutrymmet för att få mat! Bägge vet att det är det som är på gång och Indra är avundsjuk och vill ha full kontroll. :-)


I vanliga fall låter det ju så himla gott när hästar tuggar. Hö eller pellets eller annat. Men inte den här sörpan jag rör ihop! Särskilt när jag fått i lite för mycket vatten! Så även om det inte hörs på videon, så var det alltså ett väldigt slafsande och dreglande, eftersom maten var rätt så blöt! :-D

Tur i oturen att Polly inte ramlade värre än hon gjorde när hon halkade på den förrädiska isen!


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar